Disciplina Fiziologie şi Neuroştiinţe Fundamentale

Interviu Neuroștiințe 2016

Interviul are ca scop admiterea în Grupul de Cercetare în Neuroștiințe, in special pentru studenții din anul II. Se admit si inscrieri a studenților din anul I și III. Astfel, prin interviu se caută persoane dornice de a face cercetare în vederea ocuparii unuia din locurile de tânăr cercetator în cadrul Grupului. Numărul de locuri disponibile: 7-10

Cerințele minime pentru participare sunt: dorința de a face cercetare, interesul pentru domeniul neuroștiințelor, cunoștințe de bază în fizică și chimie, disponibilitatea pentru a lucra (în timpul săptămânii dar, chiar și în week-end, vacanțe școlare sau sesiuni, atunci cand este cazul și circumstanțele permit acest lucru), capacitatea de bun organizator, spiritul de a lucra în echipă, lucrul cu calculatorul, cunoașterea unor limbi străine (engleza obligatorie), capacitatea de a lucra cu animalele de laborator.

Cerințe facultative: programare informatică, realizarea de circuite electrice, lipirea componentelor electrice, absența unor alergii cunoscute la animalele de laborator.

În cazul în care îndepliniți aceste cerințe, vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a vă înscrie la interviu, până miercuri, 26 octombrie ora 14:00 (EEST). Interviul s-a incheiat. Lista studentilor admisi la interviul GRINS 2016 - aici

Interviul va avea loc joi, 27 octombrie 2016, după orele 17, la Disciplina de Fiziologie și Neuroștiințe.(etaj 1). Daca numărul celor inscriși este mai mare decât capacitatea de intervievare pentru această zi, persoanele rămase neintervievate vor fi invitate la o nouă sesiune în ziua de vineri, 28 octombrie 2016 incepand cu orele 14 .

Interviul NU se referă la inscrierea pentru Cursul de Neuroștiințe, materie opțională, a anului 2, care se va desfășura în semestrul II al anului universitar 2016/2017.